4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Kahya Baro Başkanımız Av.Faruk TERZİOĞLU'na veda ziyaretinde bulundu.
Tarih: 14.04.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 2068

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Kahya  Baro Başkanımız Av.Faruk TERZİOĞLU'na veda ziyaretinde bulundu.

Hâkimler ve Savcılar Kararnamesi (HSYK) ile Bursa Hakimliği’ne atanan kapatılan 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Kahya, Erzurum Barosunu ziyaret ederek Başkanımız Av. Faruk Terzioğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Bursa’ya tayini çıkan Mahkeme Başkanı Mustafa Kahya, Baro Başkanımız Av. Faruk Terzioğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av. Mesut Öner ve  Genel Sekreterimiz Av. Mehmet Keleş’in de bulunduğu hizmet binamıza veda ziyaretinde bulundu. Mahkeme Başkanı Mustafa Kahya ise Erzurum’da görev yapmanın kendisi için büyük onur olduğunu ifade ederek,”Görev süresince desteğini esirgemeyen Erzurum Baromuzun değerli Başkanı Faruk Terzioğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Baro Başkanımız Av. Faruk Terzioğlu ise,” Görev yaptığınız sürece bizlere yaklaşımınızla güven verdiniz. Erzurum Adliyemizde yapmış olduğunuz başarılı ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Terzioğlu, Mustafa Kahya’ya Erzurum Barosu adına işlemeli tabak hediye etti.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024