ERZURUM BARO BAŞKANI AVUKAT TERZİOĞLU’DAN EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK VE POLİS ŞEFLERİNE YEMEK
Tarih: 8.06.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 5016

ERZURUM BARO BAŞKANI AVUKAT TERZİOĞLU’DAN

EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK VE POLİS ŞEFLERİNE YEMEK

Erzurum Baro Başkanı Avukat Faruk Terzioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Baro Hizmet Binasında Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Emniyet Müdür Yardımcıları Mustafa Tamtürk, Bülent Biliş,  Şube Müdürleri öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Avukatlar, Şube Müdürlerinin bir araya geldiği yemekte kurumlar arası diyalog vurgusu yapıldı.

Erzurum Barosu’nda bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Karabörk, Baro Başkanı Faruk Terzioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

MÜDÜR KARABÖRK, “SEVGİ VE ŞEFKATLE GÖREV HİZMETİNİ YAPIYORUZ”

Müdür Karabörk, ”Erzurum’da görev yaparken, Devletin gücünü ve otoritesini, kanun hâkimiyetinin yanı sıra, sevgi ve şefkatle görev hizmetini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Üst kademesinden, alt kademesinde görev yapan polisimizle birlikte halkımızı kucaklayarak, insan haklarına saygılı, huzur ve güvenliğini sağlamak için objektif polislik anlayışı ile çalışmaya özen gösteriyoruz.” dedi.

BAŞKAN TERZİOĞLU,”EMNİYET TEŞKİLATI İLE FEVKALEDE UYUM İÇERİSİNDEYİZ”

Yemekte Baro Başkanı Avukat Faruk Terzioğlu, Devletin otoritesinin yasal gücü olan ve toplumda dirlik ve düzenin korunması için uğraş veren Türk polis Teşkilatı’na önemli görevler düştüğünü ifade etti.  Başkan Terzioğlu,”İnsan haklarına, hukukun üstünlüğüne, çağdaş demokratik değerlere gücünü aldığı yasalara bağlılık, saygı ve tarafsızlık içerisinde polisimiz temel kuralları çerçevesinde görev yaptıklarından kuşkumuz yok. Erzurum Barosu olarak polis ve jandarma teşkilatımıza hizmet veren görevli personele hukuki danışma merkezi oluşturacağız.

Erzurum Barosu olarak Emniyet teşkilatımız ile fevkalade uyum içerisinde çalışıyoruz. Bundan böyle kurumlar arası dayanışmanın ve pekiştirilmesine önem vereceğiz. Erzurum’a yaptıkları bu önemli hizmetlerinden ötürü başta Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk olmak üzere ekibine teşekkür ediyorum” Dedi.

Yemekten sonra, Baro Başkanı Terizoğlu, Emniyet Müdürü Börk, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube Müdürleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024