YARGININ ZİRVESİ ERZURUM BAROSU’NDA BİR ARAYA GELDİ
Tarih: 3.11.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 4804

YARGININ ZİRVESİ ERZURUM BAROSU’NDA BİR ARAYA GELDİ

BARO BAŞKANI GÖĞEBAKAN’DAN HSYK BAŞKAN VEKİLİ YANDIRMAZ VE ADALET AKADEMİSİ BAŞKANI AKÇİL’E PLAKET

ERZURUM'da Adalet Akademisi tarafından düzenlenen seminere katılan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili ve 3’ncü Daire Başkanı Metin Yandırmaz ile Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Erzurum Baro Başkanlığı’na seçilen Başkan Talat Göğebakan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

YANDIRMAZ,‘YARGI MİLLETİN YARGISI OLACAK’

Baro Başkan Yardımcısı Osman Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlknur Sarcan, Serap Çimen, Serkan İnce, Mehmet Keleş, Özal Gürkan Soykan, Mustafa Çelebi, Adem Kaya, Sefa Çakıroğlu ve M.Hatip Dursun ve avukatlar ile bir araya gelen Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)  Başkanvekili Metin Yandırmaz,’Bugün Erzurum Barosu’nu ziyaret etmekten ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Bu mutluluğum uzun yıllar aynı mahalle’de büyüdüğümüz kadim dostum değerli kardeşim Talat Göğebakan’ın Erzurum Baro Başkanlığı’na seçilmesini tebrik ediyor, değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. HSYK seçimlerinden sonra, mazbatamızı alarak yeni görevimize başladık. İnşallah bize teveccüh gösteren meslektaşlarımızı mahçup etmeyeceğiz. Yargı milletin yargısı olacaktır. Laiki ile görevimizi yerine getireceğiz. Ülkemize hayırlı olsun.’ Dedi.

BAŞKAN GÖĞEBAKAN’DAN YANDIRMAZ VE AKÇİL’E PLAKET

Baro Başkanı Talat Göğebakan, ise ‘Bugün burada ayrı bir mutluluğu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Erzurum’umuzun medarı iftiharı değerli hemşehrimiz, aynı mahalle’de birlikte büyüdüğümüz değerli kardeşim Metin Yandırmaz’ın HSYK Başkanvekiliği görevine seçilmesinden Erzurum Barosu olarak büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. HSYK Başkanvekilimiz Metin Yandırmaz’a, Adalet Akademisi Başkanımız Yılmaz Akçil’e yeni görevlerinde başarılar diliyor, şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Baro Başkanı Talat Göğebakan, HSYK Başkanvekili Metin Yandırmaz’â , Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil’e yeni görevlerinde başarı temennisinde bulunarak, Yandırmaz ve Akçil’e Erzurum Barosu adına plaket ve gümüş işlemeli oltu taşı tespih hediye etti.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024