İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 25
04.03.2021Tüm IlanlarNaim ÇakalHacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2018 mezunuyum. 1 yıllık kıdeme sahip avukatım. Mesleki olarak tecrübe kazanacağım ve kendimi geliştirebileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5369289941
22.02.2021Tüm IlanlarAv. İlknur Sezen ALTANErzincan Üniversitesi nden 2018 yılında mezun oldum. 1 yılı aşkın süredir avukatım. Pandemi dolayısıyla home-office şeklinde çalıştım. Ağırlıklı olarak CMK ile ilgilendim. Atatürk Üniversitesi Kriminalistik ABD de Tezli Yüksek Lisans yapmaktayım. Bu sebeple Erzurum a taşınmayı planlıyorum. Ceza hukuku başta olmak üzere diğer alanlarda da sigortalı olarak çalışıp tecrübe kazanabileceğim, aynı zamanda kendilerine de katkı sağlayabileceğim bir ofis aramaktayım. Seyahat engelim bulunmamaktadır. Şehir içi-şehir dışı duruşmalara gidebilir, ofis içi işlerle ilgilenebilirim.5065603801
21.02.2021AvukatAslıhan Elif Özdemirİstanbul Barosu na kayıtlı avukat olup başta Anadolu Adliyesi olmak üzere İstanbul daki duruşma, icra ve kalem işlerinize yardımcı olabilirim. info@aslihanelif.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz. İyi çalışmalar.5320673812
20.02.2021StajyerSemih Asaf Topçuoğluİstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. Sınıf öğrencisiyim. Erzurum da olduğum dönemde bir büroda en azından kendimi geliştirmek ve meslek hakkında bilgiler edinmek için stajyer olarak herhangi bir ücret beklentim olmadan sadece öğrenmek istiyorum.5374278337
18.02.2021Tüm IlanlarMuhammed Furkan Ferahİstanbul Medeniyet Üniversitesi DEVLET Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim. Tecrübe edinmek için beni geliştirebilecek bir büro da çalışmak istiyorum. Bu nedenle dava çeşitliliği fazla olan bir büroda iş arıyorum. Kendimi geliştirmeye açık, insan ilişkileri kuvvetli, çabuk öğrenen, iletişimi güçlü biriyim.5456022400
12.02.2021AvukatNuh YILMAZsigorta hukuku, marka patent vekilliği konularında 10 yıllık deneyime sahibim, bu alanlarda çalışabileceğim avukatlar aramaktayım.5418452521
12.02.2021Tüm IlanlarAv.Yeşim SolakMuratpaşa iş merkezinde bulunan ofisime gider ortağı olarak çalışabileceğim meslektaş aramaktayım.5534651730
11.02.2021AvukatSüveybe Kübra ULUSKendi işlerimi yürütebileceğim ve aynı zamanda çalıştığım ofisin işlerine de yardımcı olabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5541242463
10.02.2021Tüm IlanlarGÜL AYÇA BAYIRGazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Adliye stajımın altıncı ayı içerisindeyim. Avukatlık stajımı yapabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5416809571
30.01.2021Tüm IlanlarSema SARIÇAMMerhaba; Antalya Barosuna 7050 Sicil Numarasıyla kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktayım. İş yoğunluğu bulunan meslektaşlarıma Antalya ili ve ilçelerindeki adliye işlerinde ve adliye dışı işlerinde yardımcı olabilirim. İyi çalışmalar dilerim. Av. Sema Sarıçam İletişim No: 05355189556 Gmail: saricamsemaa@gmail.com5355189556
19.01.2021Tüm IlanlarAv. Gülyeter KAZANCIAtatürk Üniversitesi 2019 mezunuyum. Ruhsatımı bir buçuk ay önce almış bulunmaktayım. Yasal staj süresi boyunca dava çeşitliliği olan, icra dosyaları bulunan ve arabuluculuk da yapılan bir büroda aktif olarak çalıştım. Mesleki olarak tecrübe kazanıp kendimi geliştirebileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım.5454229606
19.01.2021Tüm IlanlarAV. SÜVEYBE KÜBRA ULUSAtatürk Üniversitesi 2019 mezunuyum. Ruhsatımı bir ay önce almış bulunmaktayım. Yasal staj süresi boyunca dava çeşitliliği olan ve icra dosyaları da bulunan bir büroda aktif olarak çalıştım. Mesleğin işleyişini ve pratiğini öğrenip deneyim kazanabileceğim, aynı zamanda iş yükünü hafifletip katkı sağlayabileceğim bir büro aramaktayım.5541242463
15.01.2021AvukatMehmet ŞenerAvukatlık stajımı yapabileceğim ve daha sonra yanında avukat olarak çalışabileceğim ofis arıyorum.5313129748
14.01.2021Tüm IlanlarMuhammet YÜKSELErzurum Atatürk Üniversitesi DEVLET Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim. Tecrübe edinmek için beni geliştirebilecek bir büro da çalışmak istiyorum. Bu nedenle dava çeşitliliği fazla olan bir büroda iş arıyorum.5456340290
04.01.2021DiğerSema PehlivanPandemiden dolayı staj sürecimi verimli geciremedim.Ruhsatını yeni almış bir avukat olarak yanında işi öğrenebileceğim bir avukat aramaktayım.5051373288

<<<Nisan 2021><<
Nisan 2021